Kleurwedstrijd voedselbank

Geplaatst op 16 januari 2022

Een oproep van Joke Cats in november 2021, dat er een tekort aan speelgoed was voor de kinderen van de voedselbank, was voor de Govert van Wijnstichting aanleiding om in actie te komen. In goed overleg is er voor de kinderen een mooie doos kleurpotloden aangeschaft. Tijdens het uitdelen in de voedselbank kregen ze ook een mooie kleurplaat mee naar huis, waarmee ze kans maakten op mooie prijzen.

Begin januari zijn alle ingeleverde kleurplaten bekeken en beoordeeld. Samen met Sem en Linde, jonge vrijwilligers van de voedselbank, zijn de mooiste kleurplaten uitgekozen. De prijsuitreiking was op vrijdagmiddag 14 januari. Tamara Zonnenberg van de Govert van Wijnstichting reikte de prijzen uit.

In de categorie onderbouw zijn er 4 prijzen uitgereikt, omdat er in die categorie de meeste kleurplaten waren ingeleverd. Quishailey ging er met de eerste prijs vandoor. Ze kreeg een speelgoedbon ter waarde van €40,-. De andere winnaars in deze categorie waren Sila, Quinn en Hironur. Zij kregen een speelgoedbon ter waarde van €20,-. In de categorie bovenbouw won Jad de eerste prijs en Quinsley de 2e prijs. Naast de speelgoedbonnen kregen alle kinderen nog een heerlijke zak snoep mee.