Groep 8 eindmusicals in Theater Koningshof

Geplaatst op 24 juni 2020

Scholen hebben vaak beperkte ruimte om mensen te kunnen ontvangen op gepaste afstand. Om deze leerlingen een onvergetelijke ervaring en beleving mee te geven, stelt ook Theater Koningshof in Maassluis hun theaterzaal beschikbaar voor de eindmusicals voor de groepen 8 in Maassluis. Diverse scholen uit Maassluis hebben zich gemeld bij Theater Koningshof.

Wim Staessens, directeur Theater Koningshof:

‘Superfijn natuurlijk dat we dit kunnen bewerkstelligen voor de scholen en de kinderen. Het is een ontzettend raar jaar, ook voor de kinderen die hun basisschool moeten verlaten en moeten afsluiten. Daarom zijn we blij dat we deze mogelijkheid kunnen aanbieden aan de scholen. Er wordt gelukkig ook dankbaar gebruik gemaakt van deze mogelijkheid. En voor ons natuurlijk fijn om weer publiek te mogen ontvangen in Theater Koningshof. We zijn dankbaar voor de subsidie die wij hiervoor hebben mogen ontvangen van Fonds Schiedam Vlaardingen en Govert van Wijnstichting om dit te kunnen realiseren.’