Uitreiking Govert van Wijnprijs – Jong Talentconcours Maassluis

Geplaatst op 4 maart 2020

Op zaterdagmiddag 29 februari 2020 was het slotconcert van het Jong Talentconcours Maassluis in de Groote Kerk. De prijswinnaars wisten het publiek vanaf het eerste moment te boeien met hun prachtige spel. Burgemeester Edo Haan reikte de prijzen uit en beloonde alle musici met hun welverdiende prijs en bedankte hen voor de mooie en gevarieerde middag.

De Govert van Wijnprijs werd uitgereikt door de voorzitter Jaap Kroonenburg aan het Rietkwintet ‘Pistache’, bestaande uit

  • Anouk Dolfing -Hobo
  • Daniel Zamboni – Klarinet
  • Marion Valk – Saxofoon
  • Matthias As – Fagot
  • Bram Boesschen Hospers – Basklarinet

De jury schrijft: Ik vind het prettig om naar jullie te luisteren. Jullie maken op een eerlijke open manier muziek en hebben duidelijk plezier in het samenspel. Mooi en intelligent en betrokken spel. Goed sfeergevoel en mooie intonatie. Advies: wel doorgaan!

Jaap sprak tijdens de uitreiking de wens uit, dat het jonge talent ook nog eens op het Garrelsorgel van de Groote Kerk zal spelen.

 

Fotocredits: Laurens Blom